Najaar 2020

Peter Post 03-12-2020
358 keer bekeken 0 reacties

Op 18 november 2020 werd het eerste (proef) nummer van het Magazine TOEKOMST huis-aan-huis verspreid in het buitengebied tussen Borculo en Lochem. Het Magazine heeft als doel om de bewoners meer te betrekken bij elkaar en bij de grote opgaven die in de eigen buurt spelen. Het Magazine laat zien, dat de toekomst om de hoek staat en dat medebewoners (pioniers) daar nu al vorm aan geven.

De buurt heeft positief gereageerd op het proefnummer. Via de website en de post laten buurtgenoten uit Barchem, Geesteren, Gelselaar, Nettelhorst en Zwiep weten dat ze het Magazine een dikke 8 geven.

Het redactieteam is zeer gemotiveerd om de volgende negen nummers ook te gaan maken. En als het even kan fysiek huis-aan-huis verspreid. De reacties op het proefnummer bevestigen dat. Alleen de financiering…..

Om gratis huis aan huis verspreiding mogelijk te maken kunt u ons steunen. Wilt u weten hoe, klik dan hier.

In deze editie o.a.: Landgoed Nettelhorst, Toekomst van de Berkel en pioniers: Pim Hondeveld, Els Hegger, Rik & Robin Walvoort

Wilt u na het lezen van dit nummer ons laten weten wat u er van vindt? Dat kan via dit formulier. Alvast bedankt voor uw reactie.

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

Twitter

0  reacties

Cookie-instellingen